FOTOGALLERY
The farm Giulio Mannelli manages the entire production of oil by personally checking all preparation by fertilization (strictly organic) to pruning, all the processes take place exclusively within the mill. An advanced system that allows a line of milling by a continuous cycle with cold extraction and constant monitoring of temperatures at all stages, by optimizing the processing time to the benefit of the final quality of oil.

Maestrod’olio 2016

Maestrod’olio 2016

Bibenda 2019

Il nostro Olio Extravergine d’Oliva Monocultivar di MORAIOLO ha ricevuto un importante riconoscimento nella Guida BIBENDA 2019: le 5 GOCCE! Si tratta di una prestigiosa guida che segnala le migliori aziende olearie presenti in Italia selezionate dall’Associazione Italiana Sommelier dell’Olio.

Terre d’Olio 2019

L’Az. Agr. Giulio Mannelli è segnalata con i suoi prodotti nella guida TERRED’OLIO, un libro di cultura territoriale che celebra l’olio extra vergine d’oliva ed esalta i luoghi più suggestivi del bel paese.

Slow Food 2019

GUIDA AGLI EXTRA VERGINI SLOW FOOD 2019 Il nostro Olio Extravergine d’Oliva “MOSTO D’OLIVA” è stato riconosciuto come “GRANDE OLIO 2019”, olio eccellente nella sua categoria per pregio organolettico, aderenza al territorio e alle sue cultivar.

UMBRIA.CHIAMOCI

Stay 1 or 2 nights at our Agriturismo Poggio degli Olivi to rediscover the traditions of Umbria!

Maestrod’olio 2019

The extra virgin olive oil "Monocultivar Moraiolol" Campaign 2018/2019 was awarded with the 1st Prize Crown Maestrod’olio 2019.

GAMBERO ROSSO 2018

In the "OLI D ’ITALIA 2018" guide of GAMBERO ROSSO our Extra Virgin Olive Oil "MONOCULTIVAR D’ASCOLANA" has received THREE LEAVES, recognition of extraordinariness. Our "CLASSICO" Extra Virgin Olive Oil has been awarded with 2 RED LEAVES, therefore among the excellent oils. The "MORAIOLO" Extra Virgin Olive Oil has instead obtained the recognition of oil from perfect harmony with 1 GREEN LEAF.